donderdag 1 januari 2015

Shoplog !


Hoi lieve lezers, allereerst gelukkig nieuwjaar ! Ik hoop dat jullie een leuke avond/nacht hebben gehad en laat 2015 een mooi jaar worden ! Ik zelf heb het samen met een vriendin gevierd en dat was hartstikke gezellig. Ik heb wel een aantal goede voornemen namelijk als ik wat meer hersteld ben en mij beter voel, wil ik gaan beginnen met sporten. En ik wil proberen wat meer te gaan bloggen, de laatste tijd merk ik dat ik het erg druk heb gehad en dan denk ik achteraf had ik nou maar wat tijd aan mijn blog besteed.. Voor vandaag heb ik weer eens een shoplog voor jullie, kijk je mee?

 
Ik was al een lange tijd op zoek naar een goede droogshampoo omdat welk merk ik ook probeerde er bleef altijd een witte waas achter op mijn haar, en als er iets is wat niet echt erg charmant is dan is het wel een witte waas op je haar. Dus na lang twijfelen besloot ik toch om de Batiste droogshampoo te kopen, ik heb hier lang over na moeten denken vanwege de prijs. Droogshampoo gaat namelijk snel op en 5,89 vond ik toch wat aan de dure kant. Maar ik heb hem gekocht en hij werkt perfect. Ik had al veel goede reviews gelezen hier over en ze kloppen helemaal, hij bedekt zelfs mijn blonde uitgroei !Ik kocht de welbekende lipliner van Mac, namelijk Soar ! Bekend van Kylie Jenner, ik kleur mijn hele lippen met dit potlood in en hij is mooi matt.

 
Zo nu en dan loop ik de Primark in om te kijken of ze leuke kleding hebben, ik heb dit topje gekocht in het wit en het zacht roze. Ik had hem ook al in het bordeaux rood en was er heel blij mee, alvast wat topjes voor de zomer dus.
 

 
Mijn favoriete conditioner's zijn de conditioner's van L'Oréal ! Deze gaan al binnen 8 keer ongeveer op en ik koop dus altijd een voorraad. Ik nam de Nutri Gloss en Keratine Glad mee, de roze heb ik al vaker gehad en deze vind ik erg fijn voor mijn haar.
 
 
Bij de op=op scoorde ik dit setje van Nivea ! Ik had een nieuwe tonic en dagcrème nodig en die zaten in dit setje samen met een reinigingsmelk wat altijd van pas komt. Ik betaalde hiervoor maar 6,99, terwijl als je het los koopt je veel meer kwijt bent..
 
 
En als laatste kocht ik deze broek bij de Bershka, hier koop ik meestal mijn broeken omdat ze mooie broeken hebben van goede kwaliteit.


2 opmerkingen: