woensdag 17 december 2014

Yves Rocher Redberries shower gel


Elk jaar rond deze tijd komen verschillende merken met Kerst producten op de markt. Vaak ruiken deze extra lekker en hebben ze een mooie verpakking. Ik ben gek op de producten van de Yves Rocher en zag online dat de Yves Rocher ook deze Kerst weer mooie nieuwe producten had. Ik ben naar de stad geweest en heb gekozen voor de Red berries Shower gel.


De verpakking ziet er erg mooi en feestelijk uit, dat is al zeker een pluspunt ! Niet alleen voor de Kerst producten ga ik naar de Yves Rocher maar ook als ik een nieuwe doucheschuim nodig heb. Ik vind de producten heel fijn omdat ze heerlijk ruiken en goed hun werk doen.

De Shower gel ruikt heerlijk naar frambozen en is heel erg zoet, en ik ben gek op zoet ! De Shower gel maakt de huid goed schoon en schuimt een beetje. Het is een prima doucheschuim en ik ben helemaal gek op de geur.

Het is een hele warme geur die meteen mijn aandacht trok, je had namelijk ook nog de Blackberries variant maar die vond ik minder lekker omdat hij minder zoet was.

Yves Rocher Redberries/Blackberries Shower Gel 1,95
1 opmerking:

  1. Deze klinkt zo lekker, zelf heb ik gewoon een handzeep gekocht met de geur Blackberries & de Sparkling Body Glitter met de geur Blackberries :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen