zaterdag 6 december 2014

Lauren Conrad - Beauty


Vroeger hield ik al van lezen, maar toen ik ouder werd en er minder tijd voor had ben ik er mee gestopt. Een tijdje geleden heb ik het boek Happy life van Mascha gelezen en sinds toen ben ik weer begonnen met lezen, beauty boeken trekken momenteel het meest mijn aandacht. Ze zijn leerzaam, interessant en leuk ! Benieuwd naar dit boek van Lauren Conrad?
Ik kende Lauren Conrad al van de serie The Hills wat op Mtv te zien was. Ik wist alleen niet dat zij al verschillende boeken had uitgebracht zoals oa Style, LA Candy en Beauty. Dit laatste boek heb ik gekocht, helaas kwam ik er achteraf achter dat ik de Engelse versie gekocht had in plaats van de Nederlandse. Gelukkig kan ik wel goed Engels alleen begrijp ik sommige woorden niet.


Het boek ziet er mooi uit met witte en roze bladzijdes, de foto's zijn mooi helder. Er staan afbeeldingen in met daaronder uitleg hoe je bijvoorbeeld bepaalde vlechten of haarstijlen kunt creƫren. Ook staan er make-up looks in die je kunt namaken. Er word ook uitleg gegeven over van alles, zoals huidverzorging en sporten.


Op deze foto zie je een look die je kunt namaken. Er word stap voor stap heel precies uitgelegd wat je moet doen en wat je daarvoor nodig hebt.


Er staan ook 2 bladzijde in met uitleg over de verschillende make-up kwasten, waarvoor je ze moet gebruiken. Ik ben heel erg blij met dit boek en ben benieuwd naar haar anderen boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten