zaterdag 1 november 2014

Etos Primer Refreshing


Ik had een nieuwe primer nodig en ben altijd wel op zoek naar een goede primer aangezien ik die nog niet gevonden heb. Nu is er goed nieuws voor de budget lief hebbers er zijn namelijk door Etos nieuwe primers uitgebracht. Een roze tegen vaalheid, een groene tegen roodheid en een normale, lees je mee?


Ik draag elke dag een primer, sommige mensen vinden het niet fijn en dragen het alleen als ze naar een feestje gaan of dergelijke omdat ze er puistjes van krijgen. Nu is dit gelukkig bij mij niet het geval en ik kan niet meer zonder de primer in mijn dagelijkse routine ! Ik koos voor de roze tegen vaalheid omdat die de huid er fris en niet grauw laat uitzien, dit is wat ik zocht !


Er zit 13 ML in het flesje. Ik gebruik deze primer nu al 3 dagen in combinatie met mijn Philosophy reinigingsmelk, Garnier tonic en Essence crème en het is de perfecte combinatie. Mijn huid is zacht, ziet er niet meer grauw maar fris uit en mijn make-up blijft de hele dag op zijn plaats. Ja, ik ben zeer tevreden en dat voor maar 6 euro per flesje.


Hier zie je een klein beetje primer op mijn hand. Ik heb geen voor en na foto gemaakt omdat het verschil niet echt duidelijk te zien is. Ik kan deze primer aan iedereen aanraden die op zoek is naar een goedkope primer die goed zijn werk doet.


Primer van de Etos roze, groen en de normale 13 ML voor 6 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten