maandag 13 oktober 2014

Supertrash ♥Heey, dit zijn mijn nieuwe liefdes ! Ik ben al langere tijd helemaal weg van het merk Supertrash. Mijn eerste Supertrash aankoop waren de welbekende laarsjes met strik. Vervolgens kocht ik ook nog korte enkel laarsjes met kettinkjes eraan en een stoere rits aan de achterkant. En voor nu heb ik een nieuwe portemonnee en armbandje van dit merk gekocht. Wil je meer foto's zien? kijk dan snel verder ! 
      
  

Dit is het armbandje van Supertrash, heel subtiel maar toch mooi. Ik heb gekozen voor de zilveren. Aan het armbandje hangen de letters ST van Supertrash. Hij sluit met een sluitoogje, helaas is deze niet echt stevig heb ik gemerkt. Ik vind hem er wel sjiek uit zien omdat hij heel subtiel is en hij past vrijwel overal bij.


Hier zie je het armbandje om mijn arm.

 

En dit is dan de portemonnee ! Deze sprak mij heel erg aan door het mooie patroon wat er op staat, en hij is zwart en dat is voor mij een kleur die ik overal bij kan combineren. Ik heb deze gekocht via de blog sale van Sarah en ben er super blij mee. Want mijn andere portemonnee was toevallig stuk gegaan.
                                                                                                                                                                                .

En dit is een close up van het patroon, zoals je kan zien staat er ST en Supertrash op.         


De binnenkant is lekker ruim wat ik handig vind, want ik heb nogal veel pasjes en kaartjes wat ik in mijn portemonnee bewaar.Wat vind jij van het merk Supertrash?

2 opmerkingen: