woensdag 1 oktober 2014

Persoonlijk bericht

Hey lieve lezers !

Hoe gaat het met jullie? Ik heb een paar dingen die ik graag van jullie zou willen weten, namelijk: wat voor artikelen zouden jullie leuk vinden? Hebben jullie liever dat ik 1 artikel per dag plaats of om de dag? Dit zijn dingen die voor mij belangrijk zijn , zo kan ik dingen plaatsen die jullie leuk vinden en het geeft voor mij ook weer een stukje inspiratie !

Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn blog. Ik wilde dit al zolang en ben blij dat ik die stap gezet heb. Nu houd ik mijn statistieken bij en zag ik dat jullie mijn eerste artikel het leukste vonden ! Toen begon ik na te denken, is dat omdat het mijn eerste artikel is of omdat het misschien een stukje persoonlijker is dan de rest van mijn artikelen?

Als jullie liever wat meer persoonlijke artikelen of updates willen zien heb ik hier geen problemen mee.. ik vind het leuk om wat persoonlijker contact met mij lezers te hebben. Ik heb zitten denken aan artikelen als een Photo diary maar dit is nu nog niet echt geschikt/mogelijk aangezien ik nog aan het herstellen ben van mijn operatie en ik veel thuis zit, dus er is niet echt iets interessants aan haha :( 

Verder wil ik iedereen bedanken die een kijkje heeft genomen op mijn blog, een reactie heeft achtergelaten of mij is begonnen te volgen ! Ik ben hier erg dankbaar voor en het is misschien nog niet veel maar je kan niet binnen 6 dagen honderden followers hebben haha. Dus ben ik blij met iedere activiteit op mijn blog !

Liefs, Lisa

 
 

2 opmerkingen:

 1. Welcome in blog world!
  Wat heb je een leuke blog! Ik vind je artikelen nu al erg leuk en ik ben benieuwd naar de andere artikel die nog volgen! Ik ga snel even op de Bloglovin knop klikken :) Ahw bah, een operatie.. Hopelijk knap je zo weer op! Ik houd zelf van de leuke spontane artikelen, persoonlijk vind ik zelf ook altijd erg leuk. Maar kijk eerst wat je zelf wil, komt vast goed!
  Liefs Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Danielle !

  Dankjewel wat lief van je ! En heb je zelf ook een blog?

  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen