donderdag 23 oktober 2014

Mac lipstick Pure zen

 

Hey beauty's ! Ik ben gisteren voor het eerst wezen shoppen in Haarlem. Voor dat ik naar Haarlem ging had ik op internet gekeken of ze daar toevallig Mac cosmetics verkochten. Ik zag dat ze dit bij de Douglas verkochten en was super blij ! Want normaal gesproken bestel ik Mac omdat ze Mac niet verkopen in Almere en het dichtstbijzijnde is dan in Amsterdam, maar nu wilde ik weleens een Mac counter of Douglas bezoeken zodat ik de producten in het echt kon zien en testen. Ben jij benieuwd naar deze lipstick lees dan verder.De Mac lipsticks staan bekend om de volle crème textuur die ze hebben en heerlijk zacht zijn bij het aanbrengen. Verder zijn de lipsticks van Mac verzorgend en maken de lippen voller. Wat ik zelf een voordeel vind is dat de lipsticks niet een vieze geur hebben maar juist lekker subtiel naar vanille ruiken. De lipstick zit in een stevig zwart kartonnen doosje en de lipstick bevat 3 gram product.


Ik had besloten om een Cremesheen te nemen omdat deze een mooi gezond glansje hebben en niet uitdrogen zoals bij de matte lipsticks. Ik ben gek op nude lipsticks maar vind het persoonlijk niet mooi als ze te nude zijn, dit houd voor mij in dat ze de huid grauw laten lijken en je eigenlijk bijna geen verschil ziet tussen de huid en lippen. De verkoopster raadde mij daarom Pure zen aan ! Dit is een nude kleur die bij iedere huidskleur past en het gezicht niet grauw over laat komen.Dit is hem dan Pure zen ! Een prachtige nude kleur die wat peachy is, met een mooie glans. Deze kleur heb ik als eerste op mijn lippen getest en ik was gelijk verliefd, ik heb ook nog wat andere nude kleuren getest maar deze paste niet bij mijn huidskleur. Dus werd het uiteindelijk Pure zen.
Dit is de kleur op mijn lippen, helaas wilde mijn camera niet echt duidelijke foto's maken het lukte steeds niet om scherp te stellen. Het is een hele mooie zachte natuurlijke kleur die fris oogt.
 


Pure zen is echt mijn favoriete lipstick op dit moment ! Ik denk dat ik hem elke dag zal dragen. Ik heb ook nog Crème d Nude van Mac maar dit vind ik toch een wat mindere kleur.


Ik heb best wel wat foto's gemaakt maar ik hoop dat jullie dit juist leuk vinden. Zo heb je in ieder geval een goed beeld van de lipstick denk ik haha.

 

Mac lipstick Pure zen is te koop bij de Mac counter, Douglas of online te bestellen bij Douglas voor 19,001 opmerking:

  1. Ik vind dit zo een mooie kleur en het zou inderdaad bij iedereen passen! Zelf vind ik creamy lipsticks ook veel fijner! Je hebt echt een schattige blog, heel girly! Xxx zeliha

    BeantwoordenVerwijderen