dinsdag 21 oktober 2014

Haar update

Hoi allemaal, vandaag heb ik een kort artikel over mijn haren. Ik had gisteren namelijk besloten om maar weer eens naar de kapper te gaan. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan op lees meer.

Waarschijnlijk vanwege mijn ijzer te kort groeien mijn haren niet tot amper. Ik had altijd lang haar totdat de kapper een fout maakte en er veel te veel af haalde. Het lijkt telkens weer te gebeuren op de een of andere manier. Ik zeg dat ik alleen mijn dode puntjes er af wil en dan zo min mogelijk het liefst en vervolgens word er weer hup 10 cm af geknipt.

De meeste mensen genieten van het kappers bezoek maar ik kan alleen maar gespannen afwachten en mij druk maken. Nu wil ik niet zeuren maar ik vind het gewoon geen fijn moment, ik stel het het liefst zo lang mogelijk uit. En nu heb ik dus de pech dat het niet snel groeit zoals bij de meeste.

 
Dit is mijn haar nu vanaf de achterkant, ik laat mijn haar altijd in een punt knippen omdat dit het beste werkt voor mijn haar het is dan minder pluizig en valt mooi. Helaas komt dit op de foto niet zo goed tot zijn recht. Het is niet echt helemaal in laagjes maar de onderkant is wel langer dan de bovenkant zeg maar vanwege de punt.


 
En dit zijn foto's van de voorkant van mijn haar. Ik vind het mooier als het naar achteren valt want ik heb nogal dik haar en dan vind ik het gewoon niet mooi vallen als het kort is. De voorste plukjes heb ik ook korter laten knippen zodat mijn haar wat speelser zou vallen. Er is uiteindelijk zo'n 8/10 cm van af gehaald.
 
Liefs, Lisa
2 opmerkingen:

  1. Je hebt echt mooi haar, Ik vind de lengte van je haren eigenlijk heel mooi! Je kan veel meer doen met je haren. Bij lang haar is dat echt bijna onmogelijk (ervaringsdeskundige :-p) ik heb ook heel mijn leven al ijzer tekort en dat kan best vervelend zijn. Ik kan ook niet tegen die ijzer tabletten, ze vallen zo zwaar op mijn maag. Wat ik sinds een paar weken doe is bijvoorbeeld sinaasappelsap persen (of kant en klaar) en daarin 1 eetlepel van de ferro drankje (van Roos Vicee) toevoegen en opdrinken. Want ijzer word veel beter opgenomen in je lichaam met vitamine C. En soms maak ik een smoothie met fruit en spinazie + ferro drankje erbij. Ik merk echt dat ik minder moe ben en mezelf veel beter voel! Je moet meer verse fruit en groente eten en eventueel een haar supplement gebruiken ( bijvoorbeeld Priorin) het kost wel wat maar het helpt heel erg bij mij ondanks dat ik een hoofddoek draag. Natuurlijk verschilt dat per persoon. Ik gebruik het ieder jaar rond de herfst en winter als een kuur. Ik heb er nog geen ervaring mee maar visolie schijnt ook te helpen voor je haren. Heb een vriendin met prachtig haar en die gebruikt visolie. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn tipjes en misschien zal ik er wat over schrijven voor mijn blog xxx zeliha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt ! Ik zal kijken of het helpt want ben ook vaak moe enzo en heb al van die ijzer tabletten gehad maar die deden niet echt veel.. Zal leuk zijn als je er een artikel over schrijft ! x

      Verwijderen