maandag 27 oktober 2014

Aveda Hand Relief Creme


In de Herfst en Winter hebben onze handen nogal wat te verduren, ik gebruik nooit handcrème behalve in deze seizoenen. Een tijdje geleden ontdekte ik deze handcrème van het merk Aveda, benieuwd wat ik hiervan vind lees dan snel verder ! Ik had nog nooit van her merk Aveda gehoord en kwam er mee in aanraking toen ik naar een Aveda kapsalon ben geweest. Ik liet daar mijn haren verven en knippen met Kerst en mocht een cadeautje uit de boom uitzoeken. Dat werd deze Aveda handcrème waar ik toch wel erg benieuwd naar was, aangezien ik nog geen goede handcrème gevonden had. 


De Aveda handcrème is voor de gestreste huid, hij beloofd de huid zacht en glad te maken. Ik denk omdat die voor de gestreste huid is dat die speciaal voor Herfst en Winter is, en hiervoor gebruik ik hem dus ook.


Je moet de crème inmasseren en het liefst dagelijks gebruiken. De crème heeft een heerlijke subtiele geur die goed bij deze seizoenen past, wat voor geur het precies is weet ik niet dat is moeilijk te omschrijven.

  
Dit is de Aveda crème op de rug van mijn hand. Het is een goede substantie en als je hem uitsmeert is hij totaal niet te vet of vettig. Mijn handen worden zacht en glad zoals de crème beloofd.

 
Hier is de crème volledig uitgesmeerd op de rug van mijn hand. Mijn conclusie? Ik ben erg blij met deze crème omdat hij waarmaakt wat hij beloofd en ook nog eens heerlijk ruikt !


1 opmerking: