dinsdag 30 september 2014

Wish list 1 Oktober

Misschien herken je het wel, ik heb eigenlijk elke maand wel een wish list. Er zijn altijd wel producten die ik al een tijdje wil hebben of producten die nieuw op de markt komen. En net als je denkt nu heb ik alles wat ik wilde hebben zie je weer iets, tenminste dat is bij mij altijd het geval haha.Ik ben gek op blushes, het liefste wil ik er eentje van 
Mac cosmetics kopen. Mac heeft meerdere blushes die ik mooi vind. Als allereerste Mac blush wil ik Melba kopen, ik vind dit een prachtige neutrale kleur.


Ook ben ik helemaal verliefd op highliter, het geeft zo een mooi effect in het zonlicht ! Nars heeft een prachtige highliter in het assortiment, namelijk Albatros ! Verder staat Nars bekend om hun Turkish Delight lipgloss. De lipgloss die Kim Kardashian vaak draagt. Ook hebben ze een blush genaamd deep throat.


En als laatste mijn onmisbare product in mijn dagelijkse make-up routine.. lipstick ! Tja, daar kun je er nooit genoeg van hebben vind ik. Yves saint laurant heeft echt prachtige lipsticks, vooral hele mooie nude kleurtjes waar ik zo gek op ben.

Ik heb een aantal kleurtjes die ik graag zou willen hebben namelijk:


- Fetish pink
- Nude beige
- Spicy pink
- Tender peach
- Faubourg peach
- Sensual silk
- Peach passion
- Lingery pink
- Jealous coral

Ik weet dat het er veel zijn maar ze zijn zo mooi ! De kleuren op de foto zijn niet de kleuren die ik genoemd heb.

Wat heb jij op jou wishlist staan? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten