woensdag 1 oktober 2014

Waarom ik van de herfst hou ♡


 
Sinds kort hou ik van de Herfst, wat een prachtig seizoen ! Overal mooie rood en geel gekleurde bladeren, ze dwarrelen in het rond. Het is het perfecte seizoen om mooie foto's te maken. De herfst geeft mij altijd een warm en knus gevoel.
 
 
Tijdens de herfst is het vaak al koud en regent het. Als je dan na een lange dag thuis komt kan je lekker warme chocolademelk met slagroom drinken, heerlijk vind ik dat !
 
Op je vrije dag kan je gerust de hele dag jou favo series of films bekijken op Netflix.
 
De huispakken en warme pyjama's kunnen al te voorschijn gehaald worden, ik heb het echt altijd koud dus dit komt goed van pas voor mij. Een lekker fleece dekentje is ook goed.
 
Je kan weer donkere nagellak dragen ! Hier ben ik echt blij mee want het liefst draag ik een donkerbruine kleur op mijn nagels van mijn favoriete merk Essie.
 
Er komen alweer (chocolade) pepernoten in de winkel en ander lekkers, ik weet dat het vroeg is maar ik heb het al in de winkel zien liggen..
 
Donkere lipstick in de herfst is een echte must have ! Een mooie donker rode kleur doet het altijd goed !
 
Lange kleding ! Ik ben niet zo gek op korte kleding dragen, ik heb liever lange kleding aan.
 
Nieuwe garderobe, hiermee bedoel ik dat we weer lekker mogen shoppen ! Een nieuw seizoen en dus nieuwe kleding. Ik heb al een mooie comfy trui en geruite blouse bij de H&M gespot.
 
Genieten van het thuis zijn. Als je onderweg naar huis bent ben je toch wel blij dat je weer lekker warm naar binnen kan.
 
Wat vind jij het leukste van de Herfst?
 
 
 
 
 


2 opmerkingen: