vrijdag 26 september 2014

Seven Sins Beauty Blogger Style Tag ♡

Vandaag doe ik de Seven sins beauty blogger style tag ! Ik heb deze tag al op verschillende blogs voorbij zien komen en het leek mij ook heel leuk om deze tag over te nemen dus laten we maar snel beginnen !


 Lust: Welk item staat hoog op je verlanglijstje?
Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede bronzer en aangezien ik van contouren hou is het een ideaal product om toe te voegen aan mijn make-up stash. Ik heb een tijdje op het internet gezocht naar een goede bronzer en kwam toen een artikel tegen van Lotte loves beauty. Daar zag ik de Milk chocolate soleil bronzer van Too faced, wat een prachtig product ! En ook zo handig aangezien het een bronzer is voor de lichte huid.
Gulzigheid: Welk merk komt het meest voor in je stash? 
Ik twijfel tussen Essence en Catrice, maar ik denk dat ik het meeste heb van Catrice. Ik vind dit een erg fijn merk omdat het lekker budget is en je dus meerdere producten tegelijkertijd kunt kopen zonder dat je al te veel geld kwijt bent ! Het fijnste product wat ik bezit van Catrice zijn de lipsticks. Deze zijn erg goed gepigmenteerd en ze zijn romig.

Hebzucht: Wat is het duurste item in je stash? 
Dat zijn er eigenlijk 2 namelijk mijn Urban decay Naked 1 en Naked 2 paletten. Deze heb ik alweer een tijd geleden gekocht en ik vind ze erg mooi, de kleuren hebben echt een super pigmentatie en ik ben ook zeer tevreden met de kleuren keuze. Zelf houd ik namelijk erg van de basis/nude kleurtjes, deze kun je vrijwel elke dag dragen en je hebt er dus ook echt wat aan ! Mocht je nog opzoek zijn naar een goed oogschaduw palette dan zal ik je zeker de paletten van Urban decay aanraden ! Deze zijn helaas niet meer in Nederland te koop aangezien de Sephora weg is, wel kun je ze eventueel nog online bestellen.
 in color
Luiheid: Welk product durf je te vergeten door luiheid? 
Dat is de highliter ! Ik vind het echt een super mooi product wat er echt prachtig uitziet in het zonlicht maar helaas vergeet ik dit heel vaak omdat ik mijn make-up simpel wil houden en niet snel een too much effect wil hebben.

Woede: Met welk product heb je een haat/liefde relatie? 
Eyeliner.. het is een mooi product maar wat een klieder bende ! Altijd wanneer ik mijn eyeliner wil aanbrengen gaat het mis. Ik ben namelijk perfectionistisch en als ik mijn eyeliner wil corrigeren met een wattenstaafje dan gaat dit dus mis en komt alles onder te zitten waardoor ik weer opnieuw met mijn oogschaduw kan beginnen.


Jaloezie: Welk product staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Ook de eyeliner, ik zie vaak bij andere dat ze een prachtige wing hebben gemaakt maar zelf lukt dit mij vaak niet.


Trots: Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Daar hoef ik niet lang over na te denken dat is de foundation. Ik heb wat onzuiverheden en rode vlekjes en de foundation maakt mijn huid weer mooi egaal. Ik vind ook dat als je je helemaal hebt opgemaakt dat foundation het echt af maakt !

Wat vind jij van deze tag?

1 opmerking:

  1. Ik zie dat je al goed bezig bent met je blog. Ben super trots op je! x M

    BeantwoordenVerwijderen