maandag 29 september 2014

Mini shoplogIk ben ongeveer een weekje geleden naar de Kruidvat geweest en heb daar een paar dingen gekocht, en dit wil ik graag laten zien.

Ik ging in eerste instantie naar de Kruidvat omdat ik heel graag het Miccelair water van Garnier wilde uitproberen en ik had ook een nieuwe tonic nodig. Garnier had 50 % korting dus ik nam ze mee.
                                 
Ook was ik erg benieuwd naar de Prime & Fine waterproof powder van Catrice, ik heb veel goede reviews hier over gelezen en ik heb besloten hem daarom mee te nemen. Toen ik de folder bekeek zag ik ook dat Max factor een speciale aanbieding had, namelijk alle foundations voor maar 10 euro ! Ik vond dit een mooie kans om eens een andere foundation te proberen. Helaas was Nude de lichtste kleur die er was en die heb ik dan ook meegenomen maar wat bleek.. er was ook nog een Ivory maar deze verkochten ze niet.

 
Ik was opzoek naar een mooie blush en vond deze van Catrice. Hij heeft 4 kleuren blush er in zitten dus ik vond dit erg handig ! Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en hij is super !  
 
                    
 
Ik ben altijd op zoek naar mooie lipsticks, en heb echt een verslaving voor nude kleurige lipsticks kopen. Want ik vind zelf dat dit dagelijks draagbaar is en dit staat mij ook mooier dan donkere kleuren aangezien ik heel wit ben.                                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten