maandag 29 september 2014

Mijn favoriete nude lipsticks


Ik draag elke dag lipstick, het hoort bij mijn dagelijkse make-up routine. Mijn lipstick stash bestaat eigenlijk vrijwel alleen maar uit nude/roze kleurige lipsticks. Ik hou niet zo van rode kleuren omdat ik nogal wit ben en donker haar heb, alleen heel af en toe vind ik het wel mooi. Vandaag laat ik jullie 6 van mijn favoriete lipsticks zien !
De eerste twee lipsticks zijn beide budget, maar onlangs dat ze budget zijn, zijn ze zeker niet minder goed of minder mooi. Essence heeft speciaal voor de herfst een nieuwe limited edition Lip Stain uitgebracht. Ik vind dat ze erg hun best op het uiterlijk van de Lip Stain hebben gedaan, hij is mooi bedrukt met zilveren blaadjes en tekst. Hij ruikt ook nog eens hartstikke lekker zoet wat zeker een pluspunt is. Essence heeft al een keer eerder een Lip Stain uitgebracht met de naam Stay matt. Dit kleurtje lijkt heel erg op de kleur Velvet Rose, het is een zacht peachy roze kleur die iedereen mooi zal staan.

Daar naast heb ik een nieuwe lipstick van Catrice in de kleur 270 What's - APricot. Dit is een wat donkerdere nude kleur die meer neigt naar oranje vind ik zelf. De lipsticks van Catrice zijn erg goed gepigmenteerd en lekker creamy.            

 
 Dan heb ik twee lipsticks van het bekende merk Mac, mijn favoriete merk als het gaat om lipsticks ! De eerste is matt en heet Honey - love, dit is een wat donkerdere nude kleur die neigt naar bruin. Hij is geschikt voor elke gelegenheid en erg mooi als je een wat opvallendere look wilt maar de lip kleur wel neutraal wilt houden.
 
 
Daarnaast staat mijn favoriete lipstick, hij is Cremesheen en heet Crème d nude. Deze is wat lichter dan Honey - love en omdat hij Cremesheen is heeft hij een glansje. Hij doet mij denken aan Myth van Mac, beide mooie lichte nude kleurtjes.
 

En dan de twee laatste ! De eerste is van Nyx, een moeilijk verkrijgbaar merk als je het mij vraagt. Ze verkopen Nyx in de Douglas en nu ook bij geselecteerde V&D filialen. Maar ze hebben er niet alle producten van. Dit is de kleur Orange soda een licht oranje kleurtje.

Daarnaast mijn nieuwste aanwinst, Nude love van Essence ! Ik ben super blij met deze lipstick, hij is perfect voor elk moment en dekt heel goed. Ook blijft die lang zitten, maar een maaltijd overleefd die niet zoals de meeste lipsticks.

Wat is jou favoriete lipstick? En waarom?
 
                                    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten